Tom POV.

Ik laat Kajsa op mijn benen liggen en trek haar af en toe wat recht aan d'r armpjes. Elke keer wanneer ik dat doe kijkt ze mij met een brede glimlach aan. "Dat vindt je leuk he lieverd," zeg ik en ik druk een kus op d'r bolletje. Ze is al zoveel groter dan dat ze was toen ze net was geboren. Ik weet dat een baby snel groeit, maar het gaat eigenlijk te snel. Van mij mag het allemaal wel iets langer, zodat we meer tijd hebben om te genieten van iedere fase waar de kinderen doorheen gaan.

"Aah, hier zijn jullie," zegt Bill ineens en ik kijk op.

"Ja, even tijd doorbrengen met mijn jongste dochter," zeg ik, waarna ik haar weer in mijn armen neem. "Waar is Klaas?" Vraag ik dan.

"Die slaapt alweer schat. Misschien een slim idee om te kijken of dat voor Kajsa ook gaat lukken," zegt Bill.

"Ja, natuurlijk," zeg ik waarna ik met Kajsa in mijn armen opsta. "En Aly wilt aandacht van je," zegt Bill met een knipoog.

"Zeg haar maar dat ik er zo aankom," zeg ik.

"Ga ik doen," zegt Bill waarna ik Kajsa in haar bedje leg en toekijk hoe ze in slaap valt waarna ik naar Aly loop.

"Kom, dan gaan we een spelletje doen," zeg ik tegen haar en ze pakt mijn hand vast waarna ik haar met mij meeneem. Fabian is nu nog op school, maar ik heb de wekker gezet wanneer ik moet vertrekken, op die manier kan ik gewoon bezig zijn zonder de hele tijd op de tijd te hoeven letten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze hebben het goed verdeeld allemaal

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen