Tom POV.

"Ehm, ik zou graag volgend weekend een dagje met de jongens op stap gaan, als dat geen probleem is," zegt Steef onzeker en ik glimlach even naar hem.

"Dat is zeker geen probleem," zeg ik, want ik wil dat Steef gewoon met de jongens dingen kan doen, ook al is het als een soort van oom en niet als hun vader, wat hij eigenlijk is.

"Ik weet alleen niet of ze het al leuk vinden om iets verder te reizen, want ik wil veilig zijn voor Leonie," zegt Steef.

"Oh, dat maakt ze echt niet uit. Of, misschien een beetje, maar dat komt wel goed. Als je een half uur naar het noorden reist ga je Leonie zeker weten niet tegenkomen," zeg ik.

"Awh ja, een half uur reizen zijn ze wel gewend, want dat is ook ongeveer de tijd dat het duurt voordat ze bij hun oma zijn," zegt Steef en ik knik.

"Precies. Je hebt het door," zeg ik met een glimlach.

"Dus, het is nu afgesproken?" Vraagt Steef en ik knik.

"Dat is het zeker. Wanneer we straks de kinderen weer hebben opgehaald mag jij ze vertellen dat ze ook volgend weekend een leuk dagje gaan hebben," zeg ik met een glimlach en Steef knikt en ik zie aan hem dat hij er ook al zin in heeft, en dat zal voor de jongens ook gelden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat is voor Steef als de jongens goed

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen