Tom POV.

Na even komt Bill weer terug uit de keuken en hij zet de warme chocolademelk neer. "Dank je," zeg ik en Bill glimlacht even naar mij waarna hij een kerstfilm opzet.

"Het is een nieuwe, dus ik neem aan dat je hem nog niet hebt gezien," zegt Bill en ik knik even. Daar ga ik dan ook vanuit.

Tijdens de film legt Bill zich wat tegen mij aan en ik kijk naar hem. "Gaat het?" Vraag ik zachtjes.

"Ik ben moe," zegt Bill dan zachtjes en ik knik even. Misschien doen we allebei wel teveel voor twee mannen die niet zo lang geleden zijn bevallen.

"Dat snap ik," zeg ik zachtjes, waarna Laurina ook begint te huilen en ik sta op. "Ik ga wel," zeg ik en Bill knikt waarna ik Laurina ophaal en wanneer ik terug kom zie ik dat Bill toch is opgestaan en ik loop naar de keuken. "Ik had dat ook kunnen doen he," zeg ik en Bill knikt.

"Ik weet het, maar na d'r flesje moeten we maar weer verder met het diner. Het beste is als jij weg bent voordat Lars met de jongens thuiskomt," zegt Bill.

"Maar..." breng ik uit.

"Geen gemaar Tom. Ik vind het echt leuk dat we kerst samen hebben gevierd, en dat de dag nog niet ten einde is, maar het is beter."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Grrr
    Snap Bill maar kom op
    Dit is wel heel erg

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen