Mark POV.

Het is bijna tijd om naar huis te gaan. "Nog drie attracties moet net lukken," zeg ik dan en Jade en Leentje kijken mij allebei aan.

"Zo snel gaat deze dag voorbij," zegt ze zachtjes.

"Het spijt me lieverds," zeg ik dan, maar het is wel zo. Dagen gaan sneller voorbij wanneer je een leuke tijd hebt. Ook werkdagen gaan snel voorbij, ook al is de voorwaarde wel dat je, je dan niet mag vervelen op het werk.

"Papa, gaan we dan daar in?" Vraagt Leentje en ik kijk Thomas even aan en hij schudt langzaam zijn hoofd en ik ben het daar ook wel mee eens omdat ik weet dat Jade daar ook niet in zou durven.

"We gaan nog drie attracties doen die jij en Jade allebei aandurven," zeg ik dan, want dat is tegenover Jade ook eerlijker.

"Okay pap," zegt Leentje, waarna ze naar iets anders wijst. "Dat durf je toch wel Jade?" Vraagt Leentje en Jade knikt. "Top," zegt ze waarna ze erheen rennen en ik volg ze snel zodat ik niet te ver naar achter in de rij terecht kom dan de meiden.Wanneer er nog drie attracties zijn geweest verlaten we het park. "Dat was leuk," zeggen Leentje en Jade tegelijkertijd en ik glimlach even. Dat is waar we het voor doen en ik kijk even naar Guus die lekker ligt te slapen. Die heeft vandaag ook niks tekort gehad.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha hele geslaagde dag

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen