Bill POV.

Wanneer ik thuis ben laat ik mij eerst even op de bank zakken. Wat is er net nu precies gebeurt op school? Ik zag Tom altijd als een gewone baas, maar nu inmiddels zie ik hem anders en dat alleen door vandaag. Waarom zou je een medewerker helpen met flirten? Ik kan wel wat flirtlessen gebruiken, maar Tom, het aanbod is raar. Misschien moet ik het maar gewoon vergeten. Als Tom er niet meer over begint is er niks aan de hand.De volgende dag is Lisa de eerste die de klas in komt gerend, gevolgd door d'r vader. "Ik heb een zusje!" Roept ze vrolijk uit.

"Oh, dat is vast leuk," zeg ik en Lisa knikt vrolijk waarna ik naar Tom keek. "Deze keer had ze dus duidelijk wel een reden waarom ze Lisa niet kwam halen," zeg ik en Tom knikt.

"En mijn telefoon stond uit, dus ze konden mij er ook niet mee bereiken, maar het neemt niet weg dat het ook al gebeurt is zonder reden," zegt Tom en ik knik even.

"Je ziet er moe uit," zeg ik dan en Tom wrijft even over z'n gezicht.

"Toen het telefoontje kwam dat d'r zusje geboren was gisterenavond wou Lisa niet meer slapen, dus raad maar," zegt Tom.

"Jij hebt ook de hele nacht niet geslapen," zeg ik en Tom knikt waarna ik naar Lisa kijk die naar haar vriendinnetje toerent wanneer die ook het lokaal binnen komt gelopen en gelijk over d'r zusje begint te praten.

"Misschien kan ik op mijn kantoor nog wat slapen," zegt Tom waarna hij wegloopt en ik schud even met mijn hoofd waarna ik mij op de kinderen focus, want de klas vult zich langzaam steeds verder.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahah gezellige boel

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen