Tom POV.

Wanneer ik ook eindelijk het huis binnen kom gelopen zie ik dat Bill spelletjes aan het spelen is met Aly en Fabian, wat mij doet glimlachen. Het doet mij eerlijk gezegd goed dat Bill ook een goede band met Fabian aan het opbouwen is. Als dat niet zo was zou ik niet minder van Bill houden, maar het zal alles wel een stuk lastiger maken.

Wanneer de jongste kinderen beginnen te huilen kijkt Bill gelijk op. "Oh, Tom, je bent thuis," zegt Bill, waardoor de kinderen ook opkijken.

"Papa!" Roept Aly en ze rent naar mij toe.

"Hey lieverd," zeg ik en ik til haar even op waarna ik Fabian ook een knuffel geef.

"Moet ik naar de tweeling of doe jij het?" Vraagt Bill.

"Ik doe het wel," zeg ik en Bill knikt. "Gaan jullie maar weer verder met dat botenspel van jullie," zeg ik dan tegen de kinderen waarna ze teruglopen en ik loop naar de babykamer. "Kom hier," zeg ik en ik til eerst Klaas op en merk al snel dat hij een schone luier nodig heeft.

Ik leg Klaas dan op de commode zodat ik hem kan verschonen, maar hij blijft maar bewegen. "Ik mis de tijd dat jullie je gewoon lieten verschonen," zeg ik met een zucht, maar het is niet anders. Als ze hun beentjes nog niet zo zouden bewegen zouden we ons zorgen moeten gaan maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha ze gaan zich ontwikkelen
    Heeft voor en na dleen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen