Tom POV.

Wanneer we die avond in bed liggen houd ik mijn hand op Bill z'n buik. "Je kan je hand daar niet weghouden he," zegt Bill lachend.

"Sorry," zeg ik zachtjes.

"Het geeft toch niet. Ik vind het fijn," zegt Bill en ik knik even waarna ik een kus op z'n wang druk. "Laten we nu maar gaan slapen," zegt Bill en ik knik instemmend.

Wanneer ik net mijn ogen heb gesloten begint Tymen te huilen. "Ik ga wel, blijf jij maar liggen," zeg ik tegen Bill en hij knikt, terwijl hij z'n ogen gesloten laat en ik loop naar Tymen z'n kamertje. "Kom maar jochie," zeg ik en ik til hem op en zie gelijk dat hij gespuugd heeft. "Ik blijf vannacht wel op jouw kamertje," zeg ik ik tegen hem waarna ik hem op de grond zet. "Sorry, heel even lieverd, ik moet alles even schoonmaken en jou een nieuwe pyjama aantrekken," zeg ik tegen Tymen, waarna ik alles begin schoon te maken, totdat alles schoon is.

"Papa!" Huilt Tymen.

"Ik weet dat je ziek bent lieverd," zeg ik en ik til hem weer op waarna ik hem in z'n schone bedje zet om daarna een matras te regelen, want ik denk dat het beter is als ik vannacht dicht bij hem in de buurt blijf, dan ben ik gelijk bij hem als er iets aan de hand is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme thymen
    Hij is echt goed ziek

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen