Bill POV.

"Dus, het is echt over?" Vraag ik zachtjes en Lars knikt.

"Wij werken niet samen Bill. Ik houd van mijn werk en het heeft mij heel veel moeite gekost om daar wat afstand van te doen. Jij hebt iemand nodig die jou genoeg aandacht kan geven. Dat deed hij in die week, niet?" Vraagt Lars en ik kijk hem met tranende ogen aan.

"Hij wou de tijd samen doorbrengen, iedere seconde en hij kende mij toen nog geen eens," geef ik dan toe, zonder Tom z'n naam te noemen.

"Ik wou echt met je trouwen, maar ik heb gisterenavond toen ik alleen was nagedacht, heel veel nagedacht en toen kwam het besef dat wij gewoon geen geschikte match zijn. Ook al was je niet vreemdgegaan, dan was het wel op een ander moment misgegaan tussen ons," zegt Lars en ik veeg een traan weg.

"Je hebt gelijk. Is het, is het goed als de jongens in het begin alleen in de weekenden bij jou zijn? Wess z'n school is tenslotte dichterbij het huis waar ik op dit moment nog woon," zeg ik en Lars knikt.

"Dat is goed Bill," zegt hij dan waarna ik hem een stevige knuffel geef, want we hebben toch jaren samen doorgebracht.

"Ik zal onze relatie nooit vergeten," zeg ik, waarna ik even naar Laurina kijk.

"Ik heb zo het idee dat ze de haren van d'r andere vader krijgt," zegt Lars dan en ik glimlach even.

"Zo lijkt het wel, maar niks is zeker totdat ze wat ouder is," zeg ik. "Tot ziens Lars," zeg ik dan nog waarna ik vertrek.Wanneer we in de avond aan de eettafel zitten zie ik Rogier om zich heen kijken. "Papa niet hier," zegt hij en ik bijt in mijn lip. Wess gaat mijn uitleg wel begrijpen, ook al maakt dat hem verdrietig, maar Rogier snapt er nog helemaal niks van en het hem laten begrijpen wordt ook een hele uitdaging.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Dat komt ook wel goed

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Ja, uiteindelijk zal dat zeker goedkomen:)Nu is het ook nog nieue voor de jongens dat hun andere papa niet naar huis komt❤️

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ja daarom

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen