Bill POV.

Wanneer Tom en ik s'avonds in bed liggen kruip ik dicht tegen hem aan. "Is het raar dat ik mij kut voel als ik niet bij Kajsa en Klaas in de buurt kan zijn?" Vraag ik zachtjes.

"Hmm, ik denk niet dat, dat raar is. Ik denk zelfs dat, dat heel normaal is. Hoe ging dat met Aly?" Vraagt Tom.

"Eerlijk gezegd zijn Aly en ik niet veel bij elkaar weg geweest, maar ik laat haar toch makkelijker bij de oppas dan de tweeling," zeg ik eerlijk.

"Omdat ze al iets ouder is?" Vraagt Tom en ik knik langzaam. "Ik denk dat, dat vrij normaal is. Je weet dat Fabian al drinken voor z'n zusje kan pakken, maar als de oppas niet oplet is er niemand die de tweeling kan helpen met hun behoeften," zegt Tom en ik knik langzaam en Tom drukt een kus op mijn wang. "Wat dacht je ervan als ik morgen hier blijf, bij de tweeling. Morgen is er personeel genoeg om vragen van de gasten te beantwoorden en dan kan jij kijken of Aly misschien met één van de kindjes wilt spelen die hier verblijven. Er zijn er tenslotte genoeg," zegt Tom.

"Ja, jou vertrouw ik wel met de tweeling," zeg ik en ik gaap even.

"Ga nu maar slapen lieverd. Je weet nooit hoe vaak we er vannacht precies uit moeten," zegt Tom en ik knik even waarna ik mij dicht tegen Tom aanleg en niet veel later in slaap val.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw komt echt wel goed
    Nu lekker genieten
    Ayla zal vast een vriendinnetje vinden

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen