Bill POV.

Wanneer de ochtend is aangebroken laat ik Tom Teuna klaarmaken zodat ik vast met mijn vader kan praten over de shoot. Ik hoop dat mijn vader het ook een leuk idee vindt.

"Pap, ik heb een idee," zeg ik dan.

"Wat is het jongen?" Vraagt mijn vader dan.

"Ik zat te denken, zou het niet leuk zijn als Tom, ik en Teuna een foto hebben van ons als gezin? Gemaakt door een echte fotograaf en aangezien jij fotograaf bent," zeg ik en mijn vader lacht even.

"Dat zou zeker leuk zijn. En dan laten we er sowieso twee van komen, want voor mij en je moeder zou het ook leuk zijn, want er is een moment dat jullie hier niet meer wonen," zegt mijn vader en ik knik even.

"Dus je doet het?" Vraag ik dan nog ter bevestiging.

"Natuurlijk doe ik het. Ik heb ook al een idee. Hier binnen is de belichting niet juist voor een perfecte foto, maar hier buiten in de tuin is het ideaal. Daar moeten we alleen voor zorgen dat de zon geen hinder gaat geven," zegt mijn vader.

"Maar jij weet precies hoe we moeten staan daarvoor, neem ik aan," zeg ik en mijn vader knikt.

"Dan moet ik er alleen voor zorgen dat ik mijn profesionele camera hier heb op die dag en dan komt het allemaal wel goed," zegt mijn vader en ik knik waarna ik hem een knuffel geef. Mijn vader is geweldig dat hij dit wilt doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat worden mooie foto’s!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen