Tom POV.

"Zullen we even op de bank gaan zitten en praten? Jij mag Ida natuurlijk vast blijven houden," zegt Steef, terwijl ik Ida wat heen en weer wieg, om daarna Steef naar de bank te volgen. "Het spijt me echt," zegt Steef. "Ik wou ook niet dat mijn zwangerschap de vriendschap met jullie zou verpesten," zegt Steef zachtjes.

"Dat was nooit gebeurt Steef. We hadden het allemaal samen gedaan," zeg ik en Steef knikt langzaam. "Ik houd nu al zoveel van haar," zeg ik zachtjes en Steef kijkt mij even aan.

"Ze maakt het ook onmogelijk om niet van haar te houden. Ze is echt een lieverd," zegt Steef en ik knik instemmend.

"De jongens missen je. Ze vragen nog steeds naar je," zeg ik.

"Het spijt me zo," zegt Steef en er loopt een traan over z'n wang.

"Steef, het is al okay. Maak je geen zorgen," zeg ik en Steef knikt langzaam. "Ik heb besloten dat jij en Ida bij Bill en mij komen wonen, voorgoed. Ik moet natuurlijk wel met Bill praten en hem over Ida vertellen, maar dat is maar een simpel gesprekje," zeg ik en Steef kijkt mij even aan.

"Hier is het ruimer," zegt Steef.

"Maar bij het vakantiehuis kunnen de kinderen veilig spelen, amper auto's. Dat is hier wel anders," zeg ik en Steef knikt even waarna ik een kus op z'n wang druk. Sinds Steef en ik toch vrienden zijn geworden voel ik mij altijd fijn bij hem, misschien daarom ook dat ik amper boos ben over het feit dat hij zoiets belangrijks niet met mij heeft gedeeld.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Daar kom je goed mee weg Steef

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen