Tom POV.

Wanneer we thuis zijn rent Florine gelijk naar Bill toe. "Hey lieverd," zegt Bill en hij tilt onze dochter op. "Ik zie dat je weer een andere broek aan hebt," zegt Bill.

"Ja, ikke plassen in broekje," zegt ze en Bill knikt even.

"Ach, lieverd," zegt Bill en hij geeft haar een kusje. "Zullen we afspreken dat je iedere dag dat je geen schone broek hoeft een sticker krijgt. Na vijf stickers krijg je dan een cadeautje," zegt Bill waarna Florine gelijk vrolijk knikt en Bill zet haar weer op de grond. "Ga nu maar spelen lieverd," zegt Bill waarna Florine naar d'r speelgoed rent.

"Waarom heb je dat systeem bedacht?" Vraag ik.

"Als motivatie voor Florine. Als het zelfs dan niet lukt, dan kan het haast niet anders dat er een probleem is wat het voor haar moeilijker maakt. Natuurlijk krijgt ze in dat geval sowieso een cadeautje, want dan kon ze er niks aan doen dat stickers sparen niet werkte, maar ik dacht, we proberen het gewoon," zegt Bill en ik knik even.

"Slim idee," zeg ik en Bill knikt. "Slapen de jongens?" Vraag ik.

"Ja, over een uurtje mogen ze weer een flesje," zegt Bill en ik knik even. Dat kunnen we dan in ieder geval samendoen, dat is altijd makkelijker met een tweeling.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hopelijk gaat dit ze helpen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen