Bill POV.

De volgende ochtend word ik niet eens wakker omdat Laurina huilt, maar omdat Rogier aan het huilen is. Ik loop daarom naar z'n kamertje. "Lieverd, wat is er?" Vraag ik en ik trek mijn kleine jongen dicht tegen mij aan.

"Ik wil papa!" Huilt hij en ik bijt op mijn lip, waarna er toch een traan mijn oog verlaat.

"Morgen ga je naar je papa toe," zeg ik en ik wrijf over z'n rug. Ik weet dat Rogier gewend is dat z'n vader naar hem toe komt vlak voordat hij naar z'n werk ging, maar het gaat nu allemaal anders en ik hoop dat het snel went, want dit doet mij ook pijn.

Wanneer Rogier toch weer rustig is zeg ik Wess dat hij zich moet aankleden, want als hij hulp nodig heeft roept hij mij wel, en ik geef Laurina d'r flesje.Wanneer ik Wess op school heb afgezet rijd ik met Rogier en Laurina door naar Leon en Kate. Rogier is vandaag te overstuur waardoor ik hem liever een dag niet naar de opvang stuur, dus dan kan hij beter bij Leon en Kate blijven. Ik weet gewoon dat Leon Rogier aan het lachen kan krijgen. "Zo kleine meid, dan gaan we nu naar jouw papa," zeg ik tegen Laurina waarna ik naar Tom z'n huis toerijd.

Ik til Laurina dan uit de auto waarna ik naar de deur loop, en zodra Tom de deur opent zet ik Laurina in de maxi cosi op de grond en sla mijn armen om Tom heen, terwijl de eerste tranen mijn oog verlaten, maar Tom z'n troostende armen geven mij een veilig gevoel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Vind toch wel sneu voor Bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen