Tom POV.

Ik kijk nog even naar Ida en glimlach even. Ik ben echt al gek op mijn nieuwste dochter.

"Ik ga nu maar naar huis met Bill praten," zeg ik en Steef knikt, waarna ik voorzichtig opsta om eerst Ida weer in haar bedje te leggen. "Zorg dat je morgen klaar bent om met onze dochter weer naar mij, Bill en de kinderen toe te komen," zeg ik en Steef knikt waarna ik weer een kusje op z'n wang probeer te drukken, maar mijn lippen landen op z'n mond. "Sorry," breng ik uit en Steef haalt z'n schouders op.

"Het is okay. We zien elkaar morgen," zegt hij en ik knik waarna ik naar huis vertrek.Wanneer ik thuis ben kijkt Bill op. "Schat, waar was je nu?" Vraagt Bill.

"Bij Steef," zeg ik en ik zet mij bij Bill neer.

"Je hebt hem gevonden?" Vraagt Bill.

"Hij belde mij. Ik heb een dochter met hem, Ida heet ze," zeg ik en Bill glimlacht even. "Waarom glimlach je?" Vraag ik.

"Ik had al zo'n vermoeden dat hij daarom misschien was vertrokken, nadat je hem zonder het door te hebben zonder condoom nam wist ik dat het een optie was," zegt Bill zachtjes.

"Waarom sprak je, je vermoeden niet uit?" Vraag ik.

"Omdat je dan helemaal gek zou worden. Het was niet te doen om hem te vinden en ik wou jou dat niet aandoen," zegt Bill en ik knik begrijpend. Dat is eigenlijk best wel lief van mijn echtgenoot.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Je hebt zoveel geluk met Bill
    Hij dacht aan jou gevoelens

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen