Tom POV.

Vandaag heeft Noah z'n eerste therapiesessie en Tim is ook met ons mee. "Pap, waarom kan jij zonder papa Bill? Ik zou dat niet kunnen. Ik ging ook bijna dood toen Noah in coma lag," zegt Tim zachtjes.

"Jullie hebben het dubbel. Jullie zijn broers en zijn verliefd. Het lijkt mij dat, dat het extra moeilijk maakt," zeg ik en Tim knikt even.

"Pap, zijn we er bijna?" Vraagt Noah ineens.

"Ja jongen, daar in de verte zie je het gebouw," zeg ik tegen Noah en hij knikt even en even later parkeer ik dan de auto waarna we uitstappen.

Ik kijk naar Tim, die Noah z'n hand vastpakt. "Je kan hem weer even gebruiken?" Vraag ik aan Tim die knikt en ik glimlach even waarna we naar binnen lopen en ik meld gelijk dat we er zijn.

"Ik kan het niet," zegt Noah en ik kijk hem even aan.

"Je kan het wel lieverd. Je kan bijna alles, maar dat laatste beetje moet hier worden hersteld. Dat komt wel goed," zeg ik tegen Noah. Het is niet zo dat hij opnieuw helemaal hoeft leren te lopen. Hij is buiten verwachting goed uit de coma gekomen, maar hij moet wel de wankeling er uit krijgen zodat het veilig blijft, dat is het belangrijkst.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Het gaat ze lukken!
    Dat moet gewoon

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen