Foto bij Inleiding

Het was een mooie zomerdag. Ik en Nathan wandelden naar school, en onderweg kwamen we Jude tegen.

"Hey, Jude!", riep Nathan. "Hallo! Hoe gaat het met jullie?", antwoorde hij terug. "Goed, en met jou?", riepen we allebei tegelijkertijd. "Het gaat goed met me. Ik heb gezien dat je een nieuw verhaal schrijft, Nathan?", vroeg Jude aan Nathan.

Waar hadden ze het nou over?

"Ja, je hebt het eerste hoofdstuk waarschijnlijk al gelezen?", vroeg Nathan. "Ja, maar er is wel een verbetering nodig" "Wat dan?" "Je kunt beter de-"

"Waar hebben jullie het in hemelsnaam over?", riep ik er ineens tussen. "Quizlet natuurlijk!!", riepen ze allebei tegelijkertijd. "Quizlet? Wat is dat?", zei ik. "Weet je dat dan niet? Het is zo beroemd! Op Quizlet kun je verhalen schrijven, quizzen ontwerpen en nog veel meer andere dingen doen!", riep Nathan. "Ok, je hoeft niet zo te gillen!", zei ik en ik lachte.

"Dus Quizlet, hé? Dat ga ik zeker eens uitproberen!", zei ik en ik keek naar Nathan en Jude, die allang weer bezig waren over Quizlet. Ik vraag me af wat er zo speciaal was aan Quizlet. Wat zou er zo bijzonder zijn?

Volgens mij is het iets saai. Ik zal het in ieder geval uitproberen thuis.

Nadat school gedaan was, ging ik direct achter de computer zitten en maakte ik een account aan op mijn naam, Zaina Swift natuurlijk. Het uiterlijk van Quizlet beviel me wel. Ik begon alles te verkennen en zat wel een uur achter de computer.

Reacties (3)

 • Megaeraaa

  Ik dacht dat een fanfictie over tqg extreem was maar een fanfic over Quizlet zelf slaat allesxD

  1 week geleden
  • ZainaSwift

   xDxDIk denk dat niemand dit ooit heeft verzonnen:)

   1 week geleden
 • LinSwift

  Omg!
  Zaina heb je zo'n Quizlet-verslaving dat je er nu een verhaal over gaat schrijven!xD

  Genus!xD

  1 week geleden
 • MadelynSharp

  Leuk!

  1 week geleden
  • ZainaSwift

   Bedankt! Ik kreeg gewoon opeens een ingeving over wat er zou gebeuren als Quizlet in de anime wereld zou verschijnen, dus ik hoop dat je er iets van vindt!

   1 week geleden
  • MadelynSharp

   Ik ga nu een kudo geven

   1 week geleden
  • ZainaSwift

   Dat is lief van je:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen