Tom POV.

Wanneer ik met Meike thuiskom zie ik Bill met Liam TV kijken. "Wat kijken jullie?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Sport," zegt Bill.

"En vind Liam dat een beetje leuk?" Vraag ik.

"Ja hoor, niet alle sporten, maar hij houdt het meest van voetbal, wielrennen, schaatsen en tennis," zegt Bill en ik lach even.

"Oh jongen, je weet dat je niet in alle vier de sporten prof kan worden," zeg ik tegen hem en ik druk een kusje op z'n wangetje waarna ik Meike optil. "Nu is het echt badtijd," zeg ik en Meike knikt waarna ik haar meeneem naar de badkamer. Ik zet het bad aan op de juiste temperatuur, waarna ik mij naar Meike toedraai. "Lieverd, je kan jezelf toch uitkleden?" Vraag ik.

"Niet schoentjes," zegt ze en ik glimlach even waarna ik haar schoentjes uittrek waarna ze het zelf verder kan en daarna til ik haar in het bad.

"De temperatuur is zo wel goed he," zeg ik en Meike knikt waarna ik wat badschuim erbij in doe. Ik pak dan een klein speelgoedbootjes en twee poppetjes en geef die aan Meike. "Zo, dan kan je even spelen, dan ga ik je zo met je haar helpen, goed?" Stel ik voor en Meike knikt, waarna ik toekijk hoe ze met d'r speelgoed speelt om uiteindelijk dan ook haar haar te gaan wassen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze zijn zo leuk!!!
    Als gezin!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen