Tom POV.

Ik ga dan toch maar even snel een boodschapje doen, om daarna gelijk terug te keren naar de peuterspeelzaal. "Waar is Dina?" Vraag ik, wanneer ik binnen kom gelopen en Geerdina wel gelijk tegen mij aan komt staan.

"Ze zit daar," zegt de leidster en ik knik even en loop naar de hoek waar Dina zit.

"Ik ben er weer," zeg ik waarna ik mijn armen om d'r heen sla. Ik weet echt niet waarom ze zo doet. Misschien moet ik kijken hoe het gaat op een andere peuterspeelzaal, maar wat als het daar wel goed gaat, hoe kan ik dan ooit achterhalen waarom het hier misging? "Is er een keer wat gebeurt lieverd?" Vraag ik en ze schudt d'r hoofd en legt d'r hoofd in mijn nek. Ik loop dan naar haar leidster toe, die mij vragend aankijkt. "Ik wil morgen een gesprek met u. Ik weet dat de kinderen er morgen niet zijn, maar ik wil achterhalen waarom Dina zo angstig is hier wanneer ik er niet ben," zeg ik.

"Dat is goed meneer. Dan spreken we elkaar morgen," zegt ze en ik knik tevreden waarna ik Geerdina, Dina en de tweeling mee naar huis neem. De tweeling zal hier niet lang meer heen hoeven en Dina gaat niet veel later naar school. Alleen Geerdina zal hier dan nog wel een jaar zitten.

"Papa, ik spelen mogen?" Vraagt Dina.

"Natuurlijk lieverd. We gaan naar dat speeltuintje vlakbij ons huis," zeg ik en Dina knikt vrolijk. Nu zie je niks van de angst die ze op de peuterspeelzaal wel heeft.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Super goed hoe het Tom het doet

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen