Ik en Nathan zitten voor de deur te wachten op Jordan.

Opeen horen we allebei voetstappen. We zien Jordan. "Wat heb je in hemelsnaam met je kapsel gedaan?", riepen ik en Nathan tegelijkertijd. "Haha, wat zijn jullie arm, Italianen. Wat is er? Sleutels kwijt?", riep hij lachend. Ik keek naar hem en zei: "Het betekent niet dat we maar 1 jaar in Italië hebben gewoond dat we al Italianen zijn", zei Nathan en hij vroeg Jordan om de sleutels. In plaats van de sleutels aan Nathan te geven, liet Jordan Nathan een foto zien. "Jordan!!", riep hij. Hij wou Jordan een klap verkopen, maar hij hield zich in bedwang. Nu zag ik de foto ook. Het is een foto van vijf minuten geleden, toen Nathan op mij in slaap was gevallen.

"Jordan, hoe durf je!", riep ik. Als ik kon opstaan, had ik dat gedaan, maar ik was veel te moe. "Geef me alstublieft te sleutels, alstublieft!", zei ik. "Hier", zei Jordan en hij haalde de sleutels uit zijn zak. "Eindelijk", zei ik en deed de deur open vanaf de grond. "Wat is er met je been gebeurd?", zei Jordan. "Dat gaat jou niks aan", zei ik en hij hielp me met opstaan. "Ok dan, wat kan mij dat dan schelen" "Zij is geblesseerd tijdens de vorige wedstrijd tegen Kirkwood" "Ah, ok. Ik hoop dat je snel geneest", zei hij in zich zelf mompelend.

Kom naar binnen, ik denk dat je wel wat wil drinken", zei ik en ik probeerde uit mezelf naar de koelkast te gaan. "Zus!", riep Nathan en hij pakte me vast. Hij fluisterde in mijn oor: "Wil je nou genezen of niet? Wil je geen voetbal meer spelen of zoiets? Als je dat wel wil, rust dan goed uit, voor één week ben ik je persoonlijke slaaf, dus laat alles maar aan mij over." "Heb ik dat soms gevraagd?", fluisterde ik en ik ging terug naar de sofa. "Jij bent mijn zusje, ik ben verplicht om voor jou te zorgen", zei Nathan en hij ging naar de keuken.

Even later haalde hij twee glazen Cola en een glas water naar de woonkamer. Dat was logisch, want ik hield niet van Cola, Fanta, bruiswater, 7 Up, en alle dingen met bruis.

In het echt heb ik ook nog nooit bruis gedronken, want ik lustte het niet toen ik ervan het geproefd!;)

Reacties (3)

 • Moonfoster

  Haha, mooi geschreven!

  1 maand geleden
 • LinSwift

  Wowie Zaina waarom wordt je zo boos op de arme Jordan?

  En trouwens zelf hou ik ook niet zo van bruis...

  1 maand geleden
 • MadelynSwift

  Leuk, ik geef nog een kudo!😁

  1 maand geleden
  • ZainaSwift

   Bedankt! Kun je nog wat feedback geven?

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen