Tom POV.

Wanneer ik de deur open hoor gaan sta ik gelijk op, maar ik merk dat Lacey totaal niet enthousiast is over het feit dat haar ouders thuiskomen met haar broertje.

"Dit is dus de kleine man," zeg ik en ik kijk even naar de baby en mijn hart smelt gewoon. Zo klein ook gewoon weer. "Ehm, het valt mij op dat Lacey niet echt interesse heeft in haar broertje," zeg ik dan.

"Nee, klopt. We hebben er alles aan gedaan om haar klaar te stomen voor de komst van haar broertje, maar niks heeft geholpen. We hopen dat nu de baby hier daadwerkelijk is dat het snel verandert," zegt Lacey's vader en ik knik even.

"Ieder kind reageert natuurlijk anders op de komst van een broertje of zusje. Voor mij is het ook nog afwachten hoe Teuna gaat reageren in de toekomst," zeg ik. "Maar goed, ik laat jullie nu maar alleen. Nogmaals gefeliciteerd," zeg ik, waarna ik mij naar Lacey toedraai. "Tot snel kleine meid," zeg ik dan waarna ze opstaat om mij een knuffel te geven. Lacey is echt een lieve meid.

Wanneer ik dan het huis uitloop pak ik mijn telefoon om naar Bill te bellen.

"Hey schat, ben je onderweg naar huis?" Vraagt Bill.

"Ja, ik ben over een kwartiertje thuis," zeg ik.

"Top, dan zorg ik dat het eten dan klaar is," zegt Bill.

"Redt je dat wel zo snel?" Vraag ik voorzichtig.

"Makkelijk. Ik heb alles alvast gesneden. Dat helpt ook," zegt Bill.

"Okay, top, dan zie ik je zo," zeg ik.

"Tot zo schat," zegt Bill waarna hij ophangt en met een glimlach op mijn gezicht loop ik naar huis. Ik had nooit gedacht zoveel van iemand te kunnen houden als dat ik van Bill houd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw top team nu al

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen