Een paar maanden later.

Sam POV.

Vandaag ga ik officieel bij Lance intrekken. Het plan was eigenlijk om dat al eerder te doen, maar Bill had elke keer weer iets waarvan hij zei dat ik dat eerst moest regelen. Ik denk dat Bill nu geen ideeën meer heeft, dus kan hij mij verder niet tegenhouden.

"Ik kom elke dag even langs om te kijken hoe het gaat," zegt Tom.

"Dat is echt niet nodig. Als het niet goed gaat bel ik jullie wel," zeg ik.

"Het is voor Bill z'n rust. Je weet wat hij heeft gevoeld in de maanden zonder jou," zegt Tom en ik knik even.

"Het is al okay," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Het is dat je zwanger bent, anders was ik in jouw plaats gegaan om je te beschermen," zegt Bill, die er ook aan komt gelopen en hij geeft mij een stevige knuffel. "Wees alsjeblieft voorzichtig," zegt hij en ik knik.

"Dat beloof ik Bill," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang waarna ik ook Tom een knuffel geef. "Kom je Claire! Doe je laatste spulletjes in een tasje, dan kunnen we gaan!" Roep ik en even later komt Claire met een tasje beneden waarna ze d'r ooms nog knuffelt en daarna vertrekken we.Eenmaal bij Lance aangekomen druk ik op de bel en even later gaat de deur open en Lance geeft ons gelijk een knuffel waarna hij z'n hand op mijn buik legt. "Onze kleine groeit lekker daar binnen," zegt Lance en ik knik instemmend. "Oh, voordat ik het vergeet," zegt Lance en hij pakt twee sleutels en geeft die aan mij.

"Ik heb er aan één genoeg," zeg ik.

"Ik dacht één voor jezelf en dat je de andere sleutel aan Bill of je moeder kan geven. Ik heb ook nog sleutels over voor als de kinderen ouder zijn. Dan kunnen ze zelf naar binnen als ze uit school komen," zegt Lance en ik knik even. Ik denk dat ik de sleutel dan aan Bill geef, misschien geeft dat hem een wat beter gevoel bij dit alles.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ook aan Bill geven meteen Sam!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen