Tom POV.

"Worden we nu echt bijna papa?" Vraagt Noah en ik knik even.

"Steun hem Noah, hij heeft je nu harder nodig dan ooit," zeg ik en Noah knikt waarna ik de achterklep van de auto open, zoekend naar handdoeken, een schaar en nog een paar dingen die handig zouden kunnen zijn.

"Papa, het doet zo'n pijn," snikt Tim en ik leg mijn hand op z'n wang.

"Je kunt dat. Probeer te gaan liggen. Noah, houdt hem goed vast," zeg ik en Noah knikt, waarna Tim zich in de auto legt. Ik doe dan voorzichtig Tim z'n broek uit. "Niet schrikken, ik ga alleen maar je ontsluiting voelen," zeg ik tegen hem.

"Okay," zegt Tim, waarna ik ga voelen.

"Okay, de baby's zijn er helemaal klaar voor," zeg ik.

"Wat moet ik doen?" Vraagt Tim angstig.

"Persen bij de eerstvolgende wee," zeg ik, waarna Tim begint te persen. "Goed zo jongen," zeg ik, waarna Tim z'n hoofd weer tegen Noah aan laat rusten. "Doe nog maar een keer," zeg ik en niet veel later geeft Tim nog een keer alles. "Ik zie het hoofdje van het eerste kindje," zeg ik waarna Tim nog een keer begint te persen. Ik pak het kindje voorzichtig uit hem en glimlach even. "Jullie hebben een prachtig dochtertje," zeg ik en ik wikkel haar in een handdoek waarna ik haar aan Noah geef.

Even later is ook het tweede kindje geboren en ik glimlach opnieuw. "Ook een meisje," zeg ik, die nog harder huilt dan het eerste meisje en ik leg haar gelijk op Tim.

"Wat zijn ze mooi," zegt Tim zachtjes en Noah glimlacht.

"Daar ben ik het mee eens," zegt hij.

"Hebben jullie al namen?" Vraag ik nieuwsgierig.

"Ja, de oudste is Rosemarijn en deze is Luna," zegt Tim en ik glimlach even waarna ik naar een dokter bel, want Tim en de twee meiden moeten nog wel worden onderzocht.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Gelukkig was Tom er bij
    Ben wel blij voor de jongens
    Nu naar de arts

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen