Sam POV.

"Kom je Claire, dan gaan we jouw spulletjes een plek op jouw kamer geven," zegt Lance en Claire knikt vrolijk waarna Lance even naar mij kijkt. "Jij kan ook alles een plekje geven. Voor jouw kleren heb ik een deel van mijn kast vrijgemaakt, maar ik denk dat, dat wel opvalt wanneer je hem opent," zegt Lance en ik knik even waarna ik naar Lance z'n kamer loop, of moet ik het nu onze kamer noemen. Ik weet het nog niet precies, maar ik open de kastdeur en zie dat hij mij duidelijk genoeg ruimte heeft gegeven, misschien zelfs meer dan genoeg ruimte.Wanneer ik alles heb opgeruimd loop ik naar het kamertje van Claire. "Ziet er hier goed uit," zeg ik en Lance glimlacht even.

"Ik ben blij met mijn kamer," zegt Claire vrolijk en ik glimlach even.

"Ik ga even naar Bill, hem de sleutel geven. Je redt het wel alleen met Claire, toch? Ze is meestal braaf," zeg ik en Lance glimlacht even.

"Het komt helemaal goed Sam," zegt hij en ik knik even waarna ik weer naar Bill toega. Ik weet dat ik ook tot morgen had kunnen wachten, want ik kom er tenslotte net vandaag, maar ik ben bang dat ik het ga vergeten als ik het vandaag niet gelijk doe.


Wanneer ik bij het huis ben aangekomen druk ik op de bel en Bill doet de deur open. "Hij heeft toch niet nu al iets geflikt?" Vraagt Bill gelijk.

"Nee, nee, hij is heel lief juist," zeg ik, waarna ik de huissleutel pak. "Deze is van Lance z'n huis. Ik mocht een reservesleutel weggeven aan iemand van de familie, dus dan kies ik natuurlijk jou," zeg ik.

"Dank je," zegt Bill en hij geeft mij een knuffel en ik glimlach even. Ik wist dat ik hem daar een goed gevoel mee zou geven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dit moet Bill in elk geval iets gerust stellen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen