Bill POV.

Wanneer we op de bestemming zijn aangekomen gaan we naar ons verblijf. "Het is hier prachtig," zeg ik en Tom slaat z'n armen om mij heen.

"Dat had ik al gehoopt," zegt Tom en hij kust mijn wang en ik glimlach even naar hem, waarna ik mij toch wat van hem losruk om de kinderen een berichtje te sturen dat we veilig zijn aangekomen.

Wanneer dat gedaan is leg ik mijn mobiel aan de kant en ik kijk Tom even aan. "Zullen we de slaapkamer inlijden?" Vraag ik en Tom knikt waarna we naar de slaapkamer snellen en ik kleed mij zo snel als ik kan uit. Ik ben vijftig, maar ik vind dat ik nog altijd best handig ben. Ik kleed Tom dan ook uit, aangezien het bij hem wel al duidelijk wat minder soepel gaat, maar zolang hij z'n penis nog stijf kan krijgen en geen zware gezondheidsklachten krijgt vind ik het best. "Hmm, Tomi," kreun ik en Tom begint in mijn nek te zoenen, waarna hij mij aankijkt.

"Weet je echt heel zeker dat het veilig kan zonder condoom?" Vraagt Tom en ik knik waarna Tom in mij gaat en ik laat een luide kreun horen. "Hmm, dat vind je wel lekker he schat," zegt Tom en ik knik.

"Ga door, alsjeblieft," smeek ik en Tom lacht waarna hij sneller begint te bewegen en beiden laten we luide kreunen horen waarna we allebei klaarkomen. "En nu wil ik eten," zeg ik, maar in beweging komen heb ik stiekem toch ook weer geen zin in.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa
    Die vakantie komt wel goed

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen