Tom POV.

Wanneer we bij de dokter zijn worden Tim, Rosemarijn en Luna onderzocht en ondertussen bel ik naar Bill. "Tomi, ik had je al thuis verwacht," zegt Bill gelijk.

"Sorry schat. Tim is in onze auto bevallen van twee prachtige dochters," zeg ik.

"In de auto? Serieus?" Vraagt Bill.

"Ja, hij zei te laat dat hij weeën had," zeg ik.

"Waar zijn jullie?" Vraagt Bill dan.

"Een half uur vanaf daar, in een ziekenhuis. Ik weet even de naam niet. Als je langs wilt komen stuur ik de gegevens zo wel naar je toe," zeg ik.

"Ja, dat wil ik," zegt Bill en ik glimlach even. Ik denk dat het goed is dat hij er nu zo makkelijk voor open staat om z'n kleindochters te zien. Ik hang dan op en zoek even de naam van het ziekenhuis op waarna ik Bill een berichtje stuur om daarna de ziekenhuiskamer in te lopen.

"Pap, hoe mooi Rosemarijn en Luna zijn," zegt Tim.

"Ik zie het lieverd," zeg ik waarna ik naar Noah kijk die ook z'n ogen niet van z'n dochters kan afhouden. "Zijn ze gezond?" Vraag ik dan en Tim knikt.

"Helemaal. Het lijkt er ook op het eerste gezicht op dat er geen gevolgen zijn vanwege het feit dat Noah en ik broers zijn," zegt Tim en ik knik even.

"Ik, ik kan dit niet," zegt Noah, waarna hij ineens wegloopt en Tim kijkt Noah met grote ogen na.

"Ik ga met hem praten, het komt goed. Iedere ouder twijfelt wel eens of ze er wel echt klaar voor, jong of oud maakt niet uit," zeg ik en Tim knikt langzaam, waarna ik snel achter Noah aanloop.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw arme Noah
    Het moet goed komen
    Ze houden te veel van elkaar

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen