Bill POV.

"Bill, het komt wel goed. Je moet alleen een keuze gaan maken. Wat je ook kiest, mij ga je in ieder geval niet kwijtraken, dat beloof ik je," zegt Tom en hij legt z'n hand op mijn wang.

"Dank je," zeg ik zachtjes, terwijl ik mij warm voel worden van binnen en langzaam druk ik mijn lippen op die van Tom, maar zodra Tom z'n hand op mijn buik laat rusten zet ik een stap naar achter.

"Wat is er Bill?" Vraagt hij.

"Ik kies voor Pim," zeg ik dan waarna ik wegloop. Ik heb jaren gevoelens gehad voor Pim en nu hij en ik eindelijk samen zijn kan het toch niet zo zijn dat, dat ineens net nu gaat verdwijnen.Nog een paar maanden later.

Wanneer ik de kinderen laat weten dat we klaar zijn voor de ochtend zucht ik vermoeid. De meeste mensen zouden nu allang verlof hebben, maar omdat ik mijn zwangerschap verzwijg kan ik dat niet doen, want dan komt Pim er zeker achter. Ook al verbaasd het mij dat hij er nog niet achter is gekomen, of hij zegt dat toch niet hardop. Mijn buik is gewoon totaal niet meer te verbergen nu het bijna zover is.

"Meester Bill, heb jij mijn papa's baby in jouw buik?" Vraagt Lisa dan niet en mijn ogen worden groot. Als een kind het herkent als een zwangerschap, dan moet Pim het toch haast ook weten? Ook al snap ik niet waarom hij er dan niks over zegt.

"Ja lieverd, dat is mijn baby," zegt Tom, die de klas binnen komt gelopen en ik kijk hem even aan. Ik ben nog altijd blij dat ik met deze kinderen ben mee gegaan naar groep vier, want het is niet altijd vanzelfsprekend dat ik dezelfde klas houd.

"Zo leuk!" Roept Lisa uit.

"Maar niet aan iedereen vertellen, okay lieverd," zegt Tom dan en Lisa knikt braaf.

"Meester Bill heeft in z'n broek geplast," zegt Lisa dan ineens en gelijk kijk ik naar beneden, om dan Tom met grote ogen aan te kijken. Tom en ik weten allebei wat dit betekent. De baby is klaar om straks geboren te worden, maar ik ben nog niet klaar om afscheid te nemen van de baby.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha jammer Bill
    Dit al Tom al voorzien

    6 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen