Bill POV.

Wanneer ik na het eten de kinderen op bed heb gekregen loop ik naar de slaapkamer, met een bord met eten. "Schat, ik ben hier," zeg ik zachtjes waarna Tom z'n ogen langzaam opent.

"Dat eten maakt mij misselijk," zegt hij.

"Eet het toch maar op schat," zeg ik, en Tom knikt waarna hij rustig eet.

"Ik voel mij weer net als tijdens mijn zwangerschap," zegt Tom zachtjes.

"Je weet dat ik een grapje maakte he toen ik dat zei. Als ik jou neem is het en de pil en het condoom dubbelop als bescherming voor jouw veiligheid," zeg ik. Bij mij is het altijd alleen de pil, maar dat is omdat een zwangerschap bij mij niet teveel op mijn gezondheid drukt, maar dat was bij Tom wel anders.

"Ja, je hebt gelijk. Misschien ben ik gewoon ziek," zegt Tom en hij neemt nog een hapje eten, waarna ik ook wat drinken voor hem pak en dat aangeef.

"Dank je," zegt Tom.

"Natuurlijk schat. Je kent mij," zeg ik en Tom glimlacht even waarna ik hem een kusje geef, maar ik verlaat de kamer nog niet. Zolang de kinderen slapen heb ik alle tijd om Tom in de gaten te houden. "Het komt wel goed," stel ik hem gerust en ik zet z'n lege glas weer aan de kant waarna ik het half lege bord ook maar aan de kant zet, want het lijkt er niet op dat het lukt om nog meer te eten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Anders is een test doen een optie
    Als ze te veel twijfelen

    4 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen