Tom POV.

Wanneer ik Brenda heb opgehaald van de opvang rijd ik door naar huis. "Was het weer gezellig op de opvang?" Vraag ik, maar natuurlijk krijg ik geen antwoord, want daar is onze schat nu nog net wat te jong voor. "Je andere papa is ook zo thuis hoor," zeg ik tegen Brenda en ik kijk naar de lach op d'r gezicht. Die lach van haar geeft mij altijd zo'n gelukkig gevoel. Het doet mij ook beseffen dat ik bof met haar. Ik weet dat niet alle mensen zo boffen.

Wanneer ik de deur open hoor gaan sta ik gelijk op. "Hey schat, je bent er," zeg ik en Bill knikt. "Is hij ontslagen?" Vraag ik dan.

"Ja, ik ben nu als het goed is van hem af. Ik hoop alleen niet dat hij doorheeft dat ik hem heb gemeld," zegt Bill zachtjes.

"Nja, je leidinggevende zal jouw naam niet hebben genoemd en andere werknemers zouden ook zijn interactie naar jou toe kunnen zien, dus ik denk niet dat hij ooit zeker kan zijn van z'n zaak," zeg ik en Bill knikt even.

"Ik hoop het," zegt hij, waarna hij Brenda van mij overpakt. "Hoe gaat het met mijn lievelingspersoontje," zegt Bill en hij geeft Brenda een kus.

"En ik dan?" Vraag ik verontwaardig.

"You're a close second Tomi," zegt Bill en hij drukt een kus op mijn lippen.

"Daar doe ik het voor. Vrijdagavond is het trouwens weer you and me time. Het lijkt mij goed als we dat er een beetje inhouden zodat we elkaar niet onbewust uit het oog kunnen verliezen," zeg ik en Bill knikt begrijpend.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Dit word leuk

    3 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen