Tom POV.

Vandaag is het dan eindelijk de dag van Bill z'n verjaardag, en natuurlijk die van Sam. Sam wou alleen samen met Lance en Claire komen, dus ik heb dat maar toegestaan, want ik ga het niet toelaten dat ze hun verjaardag apart vieren en dan op een andere dag samen komen. Vandaag zijn ze jarig, dus vandaag moeten ze ook samen zijn.

"Gefeliciteerd schat," fluister ik dan naar Bill en hij kijkt mij nog halfslaperig aan.

"Dank je," zegt hij wat ongemakkelijk en ik druk een kus op z'n wang waarna hij recht gaat zitten. "Ik ga mij klaarmaken," zegt hij dan.

"Nee, nee, niet zo snel," zeg ik gelijk en Bill kijkt mij vragend aan. "Ik ga Nicolaas en Fabio halen en dan is het tijd voor jouw cadeautjes," zeg ik en Bill knikt, waarna hij zich weer wat meer ontspannen neerlegt en ik haal de cadeautjes en daarna de jongens, die gelijk in de armen van hun andere papa gaan liggen. "Jullie weten dat papa Bill wel cadeautjes moet uitpakken," zeg ik met een glimlach waarna ik de jongens weer voorzichtig wegpak.

"Nou, wat heb je voor me?" Vraagt Bill en ik geef hem de cadeautjes, en als laatste volgt het beeldje. "Awh, hier heb ik wel een goede plek voor," zegt Bill en hij stapt gelijk uit bed om het beeldje een goede plek te geven. "Perfect," zegt hij met een glimlach en ik knik instemmend.Wanneer de Sam, Lance en Claire te zijn geef ik iedereen een stukje van de zelfgebakken taart, waarna ik naast Bill gaat zitten. "Sam ziet er wel gelukkig uit. Misschien is Lance toch wel verandert," zegt Bill zachtjes en ik leg mijn arm om hem heen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Toch beetje positief naar Sam nieuwe vriend

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen