'Ssst' Ik gebaar dat hij snel naar boven moet lopen. George probeert zijn lach in te houden en loopt de trap op. 'Charly?' Ik heb mijn voet op de eerste trede. 'Ja?' Ik hoor mijn moeder naar de gang lopen en gebaar George dat hij zich moet verstoppen. Hij duikt weg. Ik draai me glimlachend om naar mijn moeder. 'Was George hier nou net?' 'Nee, niet gezien.' zeg ik zo onschuldig mogelijk. 'Vreemd.' concludeert ze en kijkt me onderzoekend aan. 'Ik ben niet van gisteren. Hij mag hier best slapen. Ik zal niks tegen je vader zeggen.' Ik knik. 'Goed om te weten.' Snel loop ik te trap op als mijn moeder de kamer weer in loopt. 'George?' fluister ik zacht, maar er komt geen reactie. Dat is vreemd. Ik zou toch zweren dat hij hier net was. Ik loop mijn slaapkamer in. 'George?' wederom geen reactie. Ik hoor gelach. Shit! Snel loop ik mijn kamer uit naar die van Rob. Ik zwaai de deur open. 'George?' Hij kijkt op. 'Yes?' Rob staat lachend achter hem. 'Dus dit is er aan de hand.' Lacht hij. 'Niks tegen mam en pap zeggen.' smeek ik hem. Rob lacht en knikt. 'Geen probleem, maar je staat wel bij me in het krijt.' Ik trek George aan zijn shirt de slaapkamer van Rob uit naar die van mij. Ik die hem naar binnen en doe snel de deur achter me dicht. Als ik me omdraai staat George lachend naar me te kijken. 'Why do I need to hide?' Ik begin te blozen. 'I didn't tell them. Yet.' George knikt. 'That's fine.' Hij trekt me naar zich toe. 'So we have to be quiet?' De grijns op zijn gezicht is veelzeggend. 'Yes.' Hij strijkt zijn hand langs mijn wang en door mijn haar. 'I really want to tell you something.' Ik kijk in zijn ogen. Zijn stem is zacht. 'Okay.' zeg ik. Hij geeft een kus op mijn voorhoofd en trekt me naar het bed toe. Hij gaat zitten en trekt me boven op hem. 'It's really important.' Ik knik. 'Please tell me.' zeg ik en kijk hem afwachtend aan. 'Charly... I love you.' Daar is het dan. De eerste keer dat hij het zegt. Ik kijk hem aan en hij naar mij. 'I love you George.' ik fluister het zacht. Met moeite komt het over mijn lippen, maar ik meen het wel. Nog nooit heb ik het gezegd tegen iemand anders dan mijn familie of een goede vriendin. 'You wanted to say it when we were in China, didn't you?' George glimlacht. 'Yes, but it seemed a bit weird. I didn't want to say it there in the bathroom of that bar.' Ik lach. 'I understand.' George laat zich achterover vallen en pakt mijn handen vast zodat ik boven hem hang. 'Now let us celebrate our love.' Hij drukt zijn lippen op die van mij en knijpt in mijn kont. Ik hap naar adem door zijn actie. 'George...' Hij kijkt me onschuldig aan. 'What?' 'We have to be quiet. Don't tease me like that.' George heeft een twinkeling in zijn ogen en het zegt me dat het lastig gaat worden om niet gehoord te worden.
Uitgeput kruip ik tegen zijn warme lichaam aan. Hij neemt me in zijn armen en drukt een kus op mijn haar. Ik sluit mijn ogen. 'Don't go.' fluister ik. 'I won't.' Hij trekt het dekbed over ons heen. 'I'll try to sneak out in the morning.' George drukt het lampje naast het bed uit en kruipt weer tegen me aan. We vallen beide al snel in slaap.

Woensdag

Een straaltje zonlicht schijnt op het bed en lijkt George en mij op hetzelfde moment wakker te maken. 'Goodmorning beautiful.' Zijn stem is hees, maar ongelooflijk sexy. Ik mompel iets en kruip tegen hem aan. 'I don't want to get out.' verzucht ik. George maakt een bevestigend geluid. 'Me neither, but I have to. We have to work today.' Ik knik. Naast het bed ligt de kleding van gisteravond en ik raap het op. 'Here you go.' Ik leg het tussen ons in. Zelf pak ik schone kleding en trek dit aan. Als ik me omdraai naar het bed, zie ik dat George naar me kijkt. 'What?' vraag ik onzeker. 'Is something wrong?' Hij schudt zijn hoofd. 'No. I'm just enjoying my view. You look perfect.' Ik bloos. 'Now get dressed. I need to get you out, before my parents see you.' George grinnikt, maar doet wel wat ik hem vraag. Nog geen tien minuten later, gluur ik vanachter mijn deur de gang in. Mijn ouders zijn nog niet beneden. De perfecte kans om George naar buiten te krijgen. Ik open de deur verder en gebaar naar George dat de kust veilig is. Voor hij de kamer uit loopt, geeft hij me een zoen. Zo stil mogelijk loopt hij de trap af met mij er achteraan. Ik glip voor hem langs en open de voordeur. Op het moment dat hij buiten staat, gaat de slaapkamerdeur van mijn ouders open. In een reflex gooi ik de voordeur dicht. 'Charly?' mijn vader kijkt van boven aan de trap naar beneden en wrijft in zijn ogen. 'Wat ben jij vroeg. Ga je al weg?' Ik schud mijn hoofd. 'Eh... Nee. Ik kon niet slapen.' Mijn excuus klinkt zwak, maar hij is nog te moe om er door heen te prikken. Hij draait zich om en loopt terug naar de slaapkamer. Opgelucht haal ik adem als de deur weer dicht gaat. Ik gluur door het raampje naast de voordeur en zie dat George verdwenen is.

Reacties (1)

  • Vamos

    Sneaky ^^.
    You better be honest Georgie, otherwise:Y)

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen