Koert POV.

"Wat doen jullie al thuis?" Vraagt papa Bill gelijk waarna ik huilend mijn armen om hem heen sla.

Koert is..." Begint Mendy, maar ik geef haar zacht een trap. Ik moet dit rustig brengen.

"Wat is er jongen?" Vraagt papa Bill.

"Hebben we een fotoalbum van activiteiten op de peuterspeelzaal met gezinsleden erbij?" Vraag ik zachtjes.

"Ik haal hem wel even," zegt papa Tom en hij legt even kort z'n hand op mijn rug waarna hij naar boven loopt en even later komt hij terug en ik pak de foto album aan, totdat ik een foto tegenkom van een jongen van veertien, bij wie ik op schoot ben gaan zitten.

"Thomas," zeg ik zachtjes.

"Ja, klopt, nu is hij jouw leraar he?" Vraagt papa Bill en ik knik even en leg mijn hand op mijn buik. "Maar wat heeft dit met jouw verdriet te maken?" Vraagt papa Bill dan zachtjes.

"Omdat hij opgepakt is omdat hij seks met mij heeft gehad," snik ik.

"Wat, ik vermoord hem! Hij had bescherming beloofd, niet dit!" Roept papa Tom kwaad.

"Pap, nee! Hij wou mij beschermen, want ik kreeg mijn periode, midden in klas. Tijdens de seks waren we verbonden met elkaar, hij is mijn ware," snik ik en ik wrijf over mijn buik. "Jullie moeten hem vrijkrijgen," zeg ik dan.

"Er is niet veel wat wij kunnen doen Koert," zegt papa Bill.

"Maar ik draag zijn kind. Er moet toch iets zijn!" Roep ik wanhopig.

"En ik maar denken dat ik Bill per ongeluk zwanger had gemaakt bij zijn laatste periode," zegt papa Tom dan, waarna hij ook dichter naar ons toe komt gelopen.

"Jullie hoeven niet boos te worden ofzo. Ik ben blij met de baby," zeg ik en het voelt fijn dat mijn ouders verder rustig blijven, ook al weet ik dat ze waarschijnlijk aan het bedenken zijn hoe ze het bij Herman beter kunnen aanpakken.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur en zie papa Lucas staan. "Ik wist niet dat jij al uit zou zijn," zegt papa Lucas verward en ik geef hem een knuffel.

"Ik ben blij dat je weer beter bent. Jij krijgt ook een kleinkind," zeg ik dan, waarna papa Lucas flauwvalt en ik kijk wat verward. Misschien had ik het bij papa Lucas ook wat rustiger moeten brengen.

"Ik til hem wel op de bank," zegt papa Tom en ik knik even, waarna ik naast de bank ga zitten en ik kijk papa Lucas aan, totdat hij z'n ogen opent.

"Je kan het weg laten halen. Een kind met dertien is niet te doen," zegt papa Lucas dan gelijk.

"Ik laat dit kind komen. De baby maakt mij blij," zeg ik, waarna ik naar boven loop. Papa Lucas moet er nog aan wennen. Nu moet alleen Thomas nog weg uit de gevangenis en dan is alles zoals het moet zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker zooitje
    Ben benieuwd hoe dit verder gaat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen