Bill POV.

Wanneer we thuis zijn kijk ik Tom even aan. "Kom, ik help je naar bed," zeg ik liefdevol waarna ik Tom mee naar boven neem.

"Je moet de kinderen ook nog ophalen," zegt Tom dan zachtjes.

"Ik ga ze zo bij mijn moeder ophalen. Het komt goed schat," zeg ik en Tom knikt waarna ik mijn hand op zijn buik leg. "Neem nog even de tijd voor jouw keuze, ja?" Zeg ik dan en Tom knikt.

"Twee weken, langer dan dat neem ik niet," zegt Tom.

"Dat voelt alsof je, je keuze al gemaakt hebt," zeg ik.

"Ik denk dat ik dat ook al heb. Ik geef mijzelf ook die twee weken om geen spijt te gaan krijgen," zegt Tom en ik knik even waarna hij zich op z'n zij legt. "Maar ik ga vanaf nu echt nooit meer bottom zijn, want hoe veilig we het ook doen, blijkbaar is dat nog niet altijd genoeg," zegt Tom.

"Klopt," zeg ik zachtjes. "De keuze is aan jou schat, op beide gebieden," zeg ik waarna ik Tom een zoen geef. "Ik ga nu even de kinderen ophalen. Heb je nog wat nodig?" Vraag ik.

"Misschien iets te drinken," zegt Tom.

"Het komt er aan," zeg ik en Tom knikt waarna ik drinken voor hem pak en hij glimlacht even.

"Dank je," zegt hij zachtjes en ik knik even. "En Bill, vertel niemand dat ik zwanger ben, ook je moeder niet, want ik wil niet hoeven uitleggen dat ik de zwangerschap heb afgebroken," zegt Tom zachtjes en ik knik even, dat was ik ook nog niet van plan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Eerste Tom keuze afwachten maar

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen