Clay POV.

Ik til Kirsten uit d'r bedje en geef mijn dochter een kusje. "Vandaag hebben wij papadag. Voor het eerst echt alleen jij en ik," zeg ik tegen mijn kleine meid en ze kirt het uit. "Dat vindt je zo te horen wel leuk," zeg ik met een glimlach, waarna ik haar eerst een badje geef om haar daarna mee naar beneden te nemen. "Hoe ging het met Dina op school?" Vraag ik aan Tom wanneer ik met Kirsten beneden kon.

"Super. Beter dan verwacht. Of dat zo blijft is afwachten, maar dat hoor ik wel wanneer ik haar straks van school haal," zegt Tom en ik knik even, waarna ik Kirsten een hapje geef en haar daarna in de buggy zet. "Jij gaat je papadag uitvoeren?" Vraagt Tom dan en ik knik.

"Ik denk dat, dat belangrijk is voor Kirsten en mij," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Het is altijd fijn om met één van de kinderen weg te zijn," zegt hij en ik knik waarna ik maar vertrek om met haar te gaan wandelen.

"Kijk, dat is nog eens een mooie vlinder," zeg ik en Kirsten grijpt er naar en ik glimlach even. "Volgens mij is dit een fijne dag. We gaan daar even zitten," zeg ik en ik pak Kirsten uit de buggy en zet haar bij mij op schoot en ze legt d'r handjes op mijn borst. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om even met haar alleen te zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo leuk!!!
    Clay leeft weer helemaal op

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen