Bill POV.

Ik druk op de bel en even later doet Tom de deur open. "Bill? Wat doe jij nu hier?" Vraagt Tom en ik zet een stap naar voren waarna ik mijn lippen op die van hem druk, maar Tom houdt mij wat af. "Bill?" Vraagt Tom.

"Ik had gelijk voor jullie moeten kiezen. Niet voor Pim. Hij dacht dat ik een nepbuik droeg, kan je het geloven! Ik niet! En dan is hij ook nog eens onvruchtbaar!" Ratel ik aan één stuk door.

"Dus denk je, dan ga ik maar met Tom verder? Hij kan mij wel het gezin geven dat ik wil?" Vraagt Tom.

"Ik hou van je Tom. Ik koos alleen voor Pim omdat ik jaren op hem heb gewacht en ik het raar vond om hem dan weer gelijk te laten gaan," zeg ik en Tom zucht even.

"Ik zei dat je hier altijd welkom bent voor onze dochter. Daar wijk ik ook niet van af, dus kom binnen," zegt Tom waarna ik naar binnen stap, en net dan begint de kleine meid te huilen. "Tijd voor haar flesje. Zin om voor het eerst onze dochter te voeden?" Vraagt Tom en gelijk knik ik, waarna Tom naar de slaapkamer loopt en even later komt hij samen met Helene teruggelopen en geeft hij haar aan mij. "Dan kom ik zo terug met het flesje," zegt Tom, en ik knik even waarna ik naar Helene kijk. Ze is duidelijk gegroeid in de eerste twee weken, maar ze is nog steeds prachtig.

"Ik laat je niet meer alleen," zeg ik zachtjes. Pim gaat vandaag nog de waarheid horen. Het kan mij niet meer schelen als hij kwaad wordt.

Reacties?

Reacties (4)

 • Luckey

  Hahaha nu wel Bill
  Dit word leuk

  1 maand geleden
 • Luckey

  Hahaha nu wel Bill
  Dit word leuk

  1 maand geleden
 • Luckey

  Hahaha nu wel Bill
  Dit word leuk

  1 maand geleden
 • ZainaSwift

  Goed geschreven!(flower)Ik geef je jouw eerste kudo!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen