Tom POV.

Na het eten neem ik Bill mee naar de slaapkamer en ik kleed hem voorzichtig uit. Bij ons is de seks alleen maar liefde. Er zit geen haast achter. Het is niet zo dat hij binnen een paar seconden al naakt hoeft te zijn. Het gaat om de intimiteit, niet om de lust.

Hij kleed mij dan ook rustig uit waarna hij z'n lippen op die van mij drukt. Bill geeft mij zo'n geliefd gevoel. Ik ben blij dat hij heeft besloten terug te komen met Brenda. Hij had ook kunnen besluiten in Duitsland te blijven, dan had ik nooit wat geweten. Ook al heb ik het idee dat Bill zich dan alleen maar schuldig zou gaan voelen. We lopen samen naar het bed en laten ons erop voelen. "Het moet wel iets sneller, want je moet Brenda zo nog wel kunnen ophalen," fluistert Bill tegen mijn lippen, waarna ik hem onder mij duw.

"Dat kan geregeld worden schat," zeg ik zachtjes en ik zoen hem opnieuw terwijl ik met mijn hand over z'n penis wrijf.

"Er liggen condooms in mijn nachtkastje," zegt Bill tussen het zoenen door en ik knik even waarna ik er één uitpak om die te openen en dan om te doen zodat ik de liefde met Bill kan bedrijven.Wanneer we klaar zijn neem ik gelijk een douche waarna ik mij aankleed. "Ik ben zo terug. Even Brenda ophalen," zeg ik en ik gooi een kusje naar Bill toe waarna ik het huis verlaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Die genieten echt van elkaar

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen