Bill POV.

De rest van de dag is nog steeds super gezellig en het lijkt erop dat ik er alweer aan gewend ben om mijn verjaardag samen met Sam te kunnen vieren. Natuurlijk is het ook niet erg als hij een keer iets anders wilt doen en ik ook, maar ik hoop dat we toch de meeste van de jaren die nog komen onze verjaardag samen zullen gaan vieren.

Wanneer Sam, Lance en Claire op het punt staan om te vertrekken komt Lance mijn kant opgelopen. "Het spijt me. Ik heb dingen gezegd zonder na te denken toen wij elkaar weer troffen," zegt Lance dan tegen mij.

"Zolang je Sam gelukkig maakt is het okay, maar als je hem op wat voor manier dan ook pijn doet, dan had je gewild dat je mij nooit had gekent," zeg ik en Lance knikt snel. "Verder ben ik heel aardig hoor," zeg ik waarna Sam en Claire mij nog een stevige knuffel geven voordat ze vertrekken.

"Was het een goed plan van mij of niet?" Vraagt Tom.

"Het was geweldig," zeg ik en ik geef Tom een stevige knuffel.

"Ik zat te denken, misschien kunnen we er even twee dagen op uit, alleen jij en ik. Nicolaas en Fabio kunnen dan wel bij jouw moeder of Sam blijven," zegt Tom, maar gelijk schud ik mijn hoofd.

"Je weet dat ik de jongens niet zolang zonder mij wil laten."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill je moet toch gaan oefenen hier mee
    En dan is je moeder nog de beste oefening

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen