Bill POV.

Wanneer we wat gegeten hebben is het tijd om weer terug te wandelen om daarna naar huis te gaan. "Ik vond dit geweldig," zeg ik en ik druk een kus op Tom z'n wang.

"Ik ben blij om dat te horen," zegt Tom en ik knik even waarna ik mijn arm om zijn arm heen sla, zodat we zo kunnen blijven lopen, totdat we bij de auto zijn.Wanneer we thuis zijn worden we gelijk begroet door drie enthousiaste jongens en ik glimlach even. "Jullie zijn blij ons weer te zien," zeg ik en ze knikken alle drie gretig. "Ging het allemaal goed?" Vraag ik dan aan Steef en hij knikt.

"Super. De jongens heb ik natuurlijk net pas opgehaald. Dian speelt nu met iets en Ida ligt heerlijk te slapen," zegt Steef en ik knik even waarna ik naar Tom kijk, die Steef z'n ogen lijkt te ontwijken.

"Ik ben blij dat het goed is gegaan," zeg ik dan tegen Steef waarna ik naar Dian toe loop. "Ben je leuk aan het spelen he lieverd," zeg ik en ik geef haar een zacht tikje op d'r neus en ze lacht naar mij. "Vindt je het leuk als papa meespeelt?" Vraag ik en gelijk knikt Dian, waarna ik samen met mijn dochter ga spelen, zodat ze even wat extra aandacht krijgt. Ik weet dat Steef haar vast ook genoeg aandacht heeft gegeven, maar aandacht van haar eigen papa vindt ze vast nog leuker.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Ze is helemaal blij

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen