Bill POV.

Wanneer we op de bestemming aankomen kijk ik om mij heen. "Dit is precies zoals ik het mij had voorgesteld," zeg ik verwondert en Tom glimlacht naar mij.

"Dat was ook de bedoeling," zegt hij en hij geeft mij een zoen en ik lach even. Ik weet dat sommige mensen apart slapen de nacht voor een bruiloft en elkaar ook zeker geen kusjes geven totdat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven, maar Tom en ik zijn niet iedereen natuurlijk. Ook hebben we nooit een vrijgezellenfeest gehad. We hebben al kinderen, dus we waren sowieso al verbonden. Het nut van een vrijgezellenfeest zagen we niet, en dat hebben we ook aan alle mogelijke organisatoren uitgelegd en gelukkig hebben onze vrienden en familieleden zich daaraan gehouden.

"Papa, waar nu heen?" Vraagt Gerdine dan ineens.

"Volg mij maar," zeg ik met een glimlach en wanneer we nog iets verder doorlopen komen we mijn moeder tegen. "Jullie gaan met mijn moeder mee," zeg ik waarna mijn moeder even naar mij glimlacht om dan alle kinderen mee te nemen en Tom en ik lopen naar achter zodat we verder nog niet worden gezin, ook al is onze kleding niet heel bijzonder. Iedereen is toch altijd het meest nieuwsgierig naar de bruid en wij hebben geen bruid in ons midden, want het is alleen Tom en ik.

"Je ziet er geweldig uit," zegt Tom en ik glimlach even.

"Jij ook," zeg ik zachtjes en Tom glimlacht even waarna ik naar de klok kijk. Nog een uur en dan begint het. We gaan zo eerst trouwen, daarna onderteken ik gelijk voor de voogdij over Connie en daarna gaan we terug naar het feest, waar de gasten hopelijk alvast plezier hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief en leuk!!
    Dit word echt een mooie dag

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen