Tom POV.

De volgende dag breng ik de meiden naar school, en we komen ongeveer gelijk aan als Chantal, waarna we uitstappen. Hannah loopt al gelijk richting de deur van de school. "Hannah, blijf toch nog even hier!" Roep ik, maar ze negeert mij en ik zucht even. Ik hoop echt dat de sterke band van Hannah en Dafne hier niet onder gaan lijden.

Ik kijk naar Dafne die Chantal een stevige knuffel geeft en ik glimlach even. Die zijn duidelijk beste vriendinnen aan het worden, maar dat gun ik Dafne ook wel.

"Hallo," begroet ik de vader van Chantal waarna hij zich aan mij voorstelt en ik doe hetzelfde. "Ik hoorde dat Dafne een veulentje van jullie heeft gekregen," zeg ik dan.

"Ja, ze wou het zo graag. Mocht het niet?" Vraagt hij dan.

"Ja, ik ben er okay mee en mijn man ook, maar ik had het wel netter gevonden als het met mij en Bill zou zijn besproken," zeg ik.

"Oh, ja, natuurlijk. Daar heb ik nooit over nagedacht, omdat het jullie geen geld kost," zegt hij dan en ik knik even.

"Dat snap ik ook wel. Ik ben niet kwaad," zeg ik dan en hij knikt waarna ik naar Dafne en Chantal kijk. "Ga maar naar jullie klas, voordat jullie te laat komen," zeg ik, waarna ze gelijk de school in rennen en ik schud even met mijn hoofd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Wel goed dat Tom het aan geeft
    Hannah echt waar

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen