Noah POV.

Ik neem Rosemarijn in mijn armen omdat ze wat onrustig aan het worden is, terwijl we Luna in de kinderwagen laten liggen. "Waar zijn jullie vijf deugnieten eigenlijk?" Vraag ik.

"In de tuin samen met Toni. Ik wou even alle aandacht aan mijn broertjes besteden. Jullie zitten tenslotte in hetzelfde schuitje als ik een aantal jaar geleden," zegt Jack.

"Jij had het denk ik nog wel wat zwaarder dan dat," zeg ik en Jack knikt.

"Dat is ook zo. Het duurde ook even voordat ik Toni als mijn partner accepteerde, maar nu hebben we het heel goed. Hoe gaat het met jullie, als stel bedoel ik?" Vraagt Jack dan en ik kijk even naar Tim.

"Eigenlijk best goed. Het is soms lastig om eraan te moeten denken dat we er niet zomaar tegenover iedereen over uit kunnen komen. We weten ook nog niet hoe we het moeten doen als de meiden op een dag naar school ofzo gaan," zegt Tim dan en ik knik even.

"Dat is inderdaad nog een puzzel waar we mee zitten," zeg ik.

"Dat snap ik, maar daar komen jullie vast wel uit. Jullie hebben nog wel even," zegt Jack en ik knik even. Er komen nog wel uitdagingen, maar het moet goedkomen. Als de kinderen niet weten dat we broers zijn kunnen zij ons ook niet verraden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze hebben echt steun aan Jack
    Hun broer en zussen band is er nog steeds heel erg

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen