Bill POV.

"Moet ik naar boven wanneer Pim hier is?" Vraagt Tom ineens en ik schud mijn hoofd.

"Het is jouw huis, dan ga ik jou toch niet naar boven verbannen," zeg ik.

"Okay, ik vroeg het voor de zekerheid maar," zegt Tom en ik knik even.

"Dat snap ik ook wel," zeg ik waarna ik even naar Tom glimlach.

Wanneer even later de bel gaat loop ik naar de deur om die te openen. "Hey schat," zegt Pim en hij wilt mij een zoen geven, maar ik draai snel mijn hoofd opzij zodat de kus op mijn wang beland.

"Kom binnen," zeg ik dan tegen Pim waarna hij langs mij heen loopt en ik sluit de deur en ik zucht even, waarna ik hem maar de woonkamer in volg.

"Wat doe je hier eigenlijk?" Vraagt Pim dan.

"Dat is een belangrijk onderdeel van het verhaal," zeg ik dan en Pim knikt even en kijkt mij nieuwsgierig aan. "Ik heb nooit een nepbuik gedragen. Ik was echt zwanger, van Tom. En zodat je het weet, het kind was vlak voordat jij en ik samenkwamen verwekt. We hebben nu een prachtige dochter en daarom huilde ik, omdat ik haar zo mistte," zeg ik dan, en ik zie dat Pim dat wat ik hem net heb verteld op zich in probeert te laten werken.

"Dan komt de baby toch af en toe gewoon bij ons. Was je bang dat ik boos zou worden?" Vraagt Pim en hij gaat naast mij zitten.

"En nu het volgende. Ik denk dat het beter is als we niet samen verder gaan, sorry," zeg ik waarna Pim gelijk opstaat.

"Meen je dat?" Vraagt hij waarna ik knik en Pim knijpt zijn ogen tot spleetjes. "Daar ga je spijt van krijgen," zegt hij waarna hij kwaad vertrekt en de deur met een klap achter zich dichtslaat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo die is meteen op zijn tenen getrapt!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen