Tom POV.

Wanneer we voor het altaar staan neem ik Bill z'n handen in die van mij. Ik ben niet van plan om Bill z'n hand vandaag nog los te laten, tenzij het echt niet anders kan.

Wanneer we het ja-woord hebben gegeven druk ik mijn lippen op die van Bill waarna Gerdine gelijk naar ons toe komt gerend en ons een stevige knuffel geeft. "Hey lieverd," zeg ik, waarna ik Bill toch even loslaat om daarna Gerdine te kunnen knuffelen. "Connie, kom er ook bij," zeg ik, waarna Connie naar ons toe komt gelopen en ik ga met mijn hand door d'r haar.Wanneer ik naast Bill zit voor de handtekening glimlach ik even naar hem. "Dit is een geweldig moment," zeg ik tegen Bill en hij knikt even waarna hij z'n handtekening zet en ik leg mijn hand op zijn rug. "Ik ben blij dat dit nu ook officieel is," zeg ik en ik geef Bill een zoen.

"Nu op naar ons feest, voordat de gasten straks nog vertrekken," zegt Bill en ik lach even waarna we naar het feest vertrekken.


"Iedereen klaar voor een stukje taart?" Vraag ik op de feestlocatie.

"Mag ik helpen snijden?" Vraagt Connie en ik knik even.

"Je had mij niet eens verteld dat je zou trouwen," hoor ik Myrthe ineens zeggen en ik zucht even. Hoe is zij er is Godsnaam achtergekomen dat ze ons hier kon vinden, maar wanneer ik mij omdraai zegt haar serveersterspakje genoeg.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaa natuurlijkxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen