Jaren later.

Dafne POV.

Vandaag vier ik mijn achttiende verjaardag en ook al heb ik mij al die jaren laten overhalen om mijn verjaardag met Hannah te vieren, dit jaar laat ik dat niet gebeuren. Ik ben vanaf vandaag volwassen, dus wil ik mijn verjaardag ook wel eens met Chantal vieren, want denk maar niet dat Hannah haar hier ooit welkom heeft geheten.Wanneer ik bij de manege van Chantal ben aangekomen geef ik haar een knuffel. "Happy birthday!" Roept ze vrolijk uit en ik lach even.

"Ik ben zo blij dat ik vandaag mijn verjaardag wel met jou kan vieren," zeg ik en Chantal glimlacht.

"Ik ook. In de zomer gaan we samen op vakantie he?" Vraagt ze en ik knik.

"Natuurlijk," zeg ik en Chantal glimlacht even naar mij waarna we naar de paarden gaan. "Oh, ik mag jou trouwens eindelijk vertellen dat mijn vader Bill zwanger is!" Roep ik uit en Chantal kijkt mij verbaasd aan.

"Pff, soms vergeet ik dat hij nog maar een dertiger is," zegt Chantal en ik lach even.

"Ja, als hij wilt zou hij nog wel een paar kinderen kunnen krijgen, maar dat is niet het plan hoor. Deze gaat de laatste zijn, nu ze allemaal tieners hebben voelde het voor ze als het ideale moment om nog één keer ervoor te gaan," leg ik uit en Chantal knikt begrijpend.


Wanneer we even wat tijd met de paarden hebben doorgebracht lopen we de woning in. "Ik ben wat bij de paarden vergeten, ik ben zo terug," zegt Chantal en ik knik even waarna ze vertrekt en ik kijk even naar Chantal d'r vader.

"Volg mij maar even, ik heb ook een cadeautje voor je," zegt hij, waarna ik hem naar boven volg, de slaapkamer in. "Je bent zo'n mooie vrouw geworden, weet je dat?" Vraagt hij en ik bloos even. Ik ben niet zo gewend om complimenten te krijgen van mannen, op mijn ouders na dan.

"Dank je," zeg ik zachtjes, waarna hij met z'n hand in mijn broek gaat en over mijn vagina begint te strelen en ik laat een kreun horen waarna ik de man begin te zoenen.

"Ben je nog maagd?" Fluistert hij na even en ik knik. "Dan zal dat niet lang meer duren," zegt hij en ik bloos even. Ontmaagd worden door iemand met ervaring klinkt fijn en aangezien ik als klein meisje stiekem al naar deze man opkeek. "Volgens mij wil je dat wel, zo te voelen," fluistert hij waarna we beiden op het bed belanden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh Daphne niet doen!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen