Tom POV.

Vandaag zijn onze twee prachtige kindjes alweer acht maanden oud. Voordat we het weten kunnen we straks hun eerste verjaardag alweer vieren. Ik kijk naar Klaas en Kajsa die allebei wat om zich heen kijken. "Ja, er is veel te zien in deze wereld he," zeg ik en ik zet mij bij de kinderen neer en zodra Bill de kamer in komt gelopen beginnen ze beiden naar hem te kijken.

"Nou, ben ik nu ineens niet meer interessant?" Vraag ik met een brede glimlach en de kinderen zetten het gelijk op een lachen, die gekkies van ons toch. "Nja, ik ga maar even een fruithapje voor de kleine boefjes klaarmaken," zeg ik waarna ik opsta en zodra ik de kamer uitloop zetten ze het op een huilen. "Papa komt zo terug! Papa Bill is nog bij jullie!" Roep ik waarna ik wat fruit pak om het fruithapje van te maken.

Wanneer ik terug ben gekomen zijn ze gelukkig gestopt met huilen. "Het is je gelukt?" Vraag ik aan Bill en hij knikt.

"Gewoon laten merken dat ik er nog wel was, was genoeg," zegt Bill en ik knik even met een glimlach.

"Kijk eens lieverds," zeg ik en Bill zet de kinderen in de kinderstoel waarna we ze allebei hun hapje geven. "Lekker weer he," zeg ik en ik glimlach even wanneer Kajsa de lepel uit mijn hand probeert te pakken. "Doe nog maar niet lieverd, want dan beland het vast niet allemaal in jouw mondje," zeg ik en ik streel over d'r wangetje, waarna ik haar weer verder voed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen