Tom POV.

Wanneer het die maandagmiddag tijd is om de kinderen uit school te halen is het ook gelijk tijd voor ons gesprek met de juf. "Jongens, jullie blijven bij Steef op het schoolplein," zeg ik dan en ze knikken alle drie. Ik vertrouw de jongens nog net niet goed genoeg dat ze ook daadwerkelijk op het schoolplein blijven als ik ze er alleen met z'n drieën zou laten.

Samen met Bill loop ik dan naar de juf en we zetten ons tegenover haar neer. "Goedemiddag," zegt ze vriendelijk en we knikken even.

"Ons vallen een paar dingen op aan de jongens. Ten eerste lijken ze te veel op elkaar aangewezen, het lijkt daarom beter om ze vanaf volgend jaar niet meer in dezelfde klas te zetten," zegt de juf en ik knik even. Het is inderdaad belangrijk dat ze wel vrienden gaan maken en als ze dat nu niet doen is er geen andere optie.

"En verder?" Vraag ik dan, terwijl ik Bill z'n hand vastpak.

"Seppe is erg rustig in de klas, terwijl Jannes juist altijd z'n woordje klaar heeft en misschien wel te druk is, in vergelijking met de meeste kinderen," zegt de juf.

"En Renzo?" Vraag ik.

"Hij zegt vaak dat hij nog een andere papa heeft, ik weet niet of hij dat thuis ook vaak zegt?" Vraagt de juf en Bill en ik schudden allebei onze hoofd. Zou Renzo onbewust de waarheid weten? Dat kan toch bijna niet?

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahahaha renzo is slimmer als zijn broersxD

  4 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, daar lijkt het wel op inderdaadxD

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen