Cillian GrimesCillian is gesloten wat zijn privéleven betreft en heeft maar één echte vriend, Shane. Dat is de enige die weet dat zijn moeder een paar jaar geleden is weggegaan en zijn vader altijd aan het reizen is, waardoor Cillian veel alleen is. Shane is dan ook iemand voor wie hij door het vuur gaat, hij hecht heel veel waarde aan hun vriendschap. Football is iets anders wat ontzettend belangrijk voor hem is en wat een echte uitlaatklep is. Omdat hij écht goed is, levert dat hem veel vrouwelijke aandacht op, waar hij de ene keer wel zin in heeft, en de andere keer niet. De keren dat hij er wel aan toegeeft, is het meer om een bepaalde eenzaamheid af te weren dan dat hij er echt veel voldoening uit haalt. Met de meeste jongens van het team heeft hij weinig op en dat is ook niet iets wat hij verbergt. Cillian is sowieso iemand met het hart op de tong, hij zegt wat hij denkt en hoe anderen zich daarover voelen, dat is hun probleem. Hij heeft heel erg een stel je niet aan-mentaliteit, naar zowel anderen als naar zichzelf en kan daardoor hard overkomen, hoewel hij veel zachter is naar mensen om wie hij geeft (tot nu toe alleen Shane)

Familie
Met zijn moeder heeft hij geen contact meer, met zijn vader eigenlijk ook nauwelijks. Hij weet nooit wanneer hij wel of niet komt opdagen, maar hij zorgt er wel voor dat er altijd voldoende geld op zijn rekening staat. Hij heeft een oudere zus, maar daar botert het niet zo mee. Eigenlijk is hij dus vooral in zijn eentje, tenzij Shane hem opzoekt. Iets wat eigenlijk wel iedere dag gebeurt, aangezien de jongen maar een straat verder woont.

Hobby's
Naast football vult hij vooral zijn tijd met gamen, waar hij ook een VR-set voor heeft. Hij is iemand die maar een paar uur per nacht slaap nodig heeft. Verder schrijft hij horrorverhalen en heeft hij dit jaar voor het eerst ook een script geschreven, wat hij ook heel vet vond. Ook heeft hij een passie voor tatoeages, motors en gaat hij graag naar festivals. Hoewel hij een feest af en toe ook wel lekker vindt om stoom af te blazen, zit ie net zo lief met z'n beste vriend op het dak een peuk te roken en kan hij dan ook wel van de rust genieten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen