Samira Crosby


Samira is rustig en zal zich in een grote groep niet snel laten horen. Ze mijdt felle en drukke types een beetje. Tot vorig jaar hoorde ze via een goede vriendin met wie ze was opgegroeid een beetje bij de cheerleadermeiden, hoewel ze dat zelf niet deed. Nadat ze Jake afwees, kon diegene het niet hebben en bazuinde rond dat ze niets van hem moest hebben omdat ze een discriminerende bitch was. Haar beste vriendin Anna heeft haar toen laten vallen en ze werd toen lastiggevallen door de meesten uit het footballteam. Caleb nam het toen voor haar op en hoewel ze allebei te erg op zichzelf zijn om zich echt vrienden te noemen, zoeken ze elkaar soms wel op en komt hij nog het dichtst komt bij wat een vriend is. Doordat zoveel 'leuke' mensen haar hebben laten vallen en hulp juist uit onverwachte hoek kwam, is ze iemand die voorzichtig is om over anderen te oordelen. Ze gelooft dat er meer achter het gedrag van anderen zit, maar is ook huiverig om anderen weer binnen te laten.

Familie
Samira komt uit normaal gezin. Haar ouders zijn gelukkig getrouwd en ze heeft een oudere broer en een jongere zus. Haar ouders hebben wel door dat hun dochters veranderd is, maar Samira heeft alleen verteld dat ze ruzie met Anna heeft en omdat haar ouders het meisje toch al niet zo mochten, waren ze daar niet zo rouwig om.

Hobby's
Samira leest veel en kijkt ontzettend veel series. Ze mist het hebben van een sociaal leven wel en probeert gebruikt beide mediums dan ook een beetje als een way-out.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen