Jennifer Goldstein


Jennifer is de social media queen en brengt het meeste van haar tijd achter haar telefoon door. Ze heeft een relatie met Bryce, hoewel ze geregeld ruzie hebben. Ze is jaloers aangelegd, heeft veel aandacht nodig en is geniet van het feit dat anderen naar haar opkijken. Ze zit in het cheerleaderteam, woont alle belangrijke feestjes bij en vindt dat ze haar leven goed op orde heeft. Ze is niet erg een durfal en neemt niet zoveel initiatief, alles wat vertrouwd is vindt ze wel fijn. Ze hecht dan ook veel waarde aan luxe en comfort en zou zich het liefst voor dingen als kamperen afmelden.

Anna is haar beste vriendin, ze hebben elkaar via het cheerleaderteam leren kennen. Hoewel ze aanvankelijk elkaars rivalen waren, heeft Jennifer uiteindelijk wel haar plaats naast Anna geaccepteerd. Ze is een stuk losbandiger dan haar vriendin, drinkt veel op feestjes en is ook al met heel wat jongens in bed gedoken. Ze heeft een soort ziekelijke gewoonte ontwikkeld om ook met iedere jongen te willen zoenen waar haar vriendinnen mee zoenen, alsof ze daarmee kan bewijzen dat zij niet voor hen onderdoet.

Hoewel Jennifer seksueel actief is, neemt ze de jongens nooit mee naar huis. Zelfs van Bryce wil ze niet dat hij blijft slapen. Ze beweert dat dat komt doordat haar ouders heel streng zijn en dat hij van hen niet mag blijven slapen, maar de waarheid is dat ze aan nachtangst lijdt en ze zich daarvoor schaamt. Het is iets waar niemand van weet, zelfs Anna niet, aangezien ze daardoor ook altijd slaapfeestjes heeft gemeden. Met het oog op de gewonnen prijs, moet ze kiezen of ze het met haar vriendin durft te delen of dat ze niet meegaat.

Familie:
Jennifer komt uit een rijk gezin. Ze is enig kind, waardoor ze altijd erg in de watten is gelegd. Doordat het haar ouders niet lukte om nog meer kinderen te krijgen, probeerden ze dat met dure cadeaus te compenseren, iets wat haar geleerd heeft om soms vrij manipulatief te handelen om dingen gedaan te krijgen. Iets wat wel wrijving oplevert zijn jongens. Haar vader kan niet met Bryce door en deur - eigenlijk is niemand goed genoeg voor zijn prinsesje. Haar moeder is daarentegen wel helemaal weg van Bryce is en is stiekem al hun bruiloft aan het plannen.

Hobby's:
Jennifer houdt van dansen, of het nu op feestjes is of als cheerleader. Daarnaast is ze dus heel actief op social media, waar ze ook een eigen platform heeft waar ze de laatste roddels deelt. Verder is ze erg bezig met kleding en make-up en doet ze ook make-up en haar tutorials.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen