Koert POV.

Wanneer ik bij de gevangenis ben aangekomen kijk ik met grote ogen naar de vlammenzee. "Please, laat Thomas al veilig zijn," zeg ik tegen mijzelf en ik kijk naar de media die er staat. Die moet ik dus eerst zien te omzeilen, wat ik dan ook doe en ik verstop mij dan achter één van de ambulance's.

"Er is weer iemand naar buiten gekomen!" Hoor ik roepen, dus ik neem snel een kijkje, maar het is Thomas niet. Ik moet bij alle ambulances zien te komen om te kijken of ik Thomas ergens zie.

Wanneer ik alle ambulances heb gehad slik ik even. Nergens een spoor van Thomas. "Je mag hier niet komen," hoor ik ineens waarna ik mij omdraai en een agent tegenover mij zie staan.

"Ik moet toch weten of mijn ware liefde veilig is," zeg ik.

"Dit is geen jeugdgevangenis," krijg ik als antwoord.

"Nee, maar leeftijd is ook maar een getal. Okay, de meeste dertienjarige weten waarschijnlijk niet wat echte liefde is, maar ik wel. Ik heb zijn kind gekregen," zeg ik, waarna ik snel wegren totdat ik in de verte Thomas hoestend het gebouw uit zie komen. "Thomas!" Roep ik en behendig ga ik onder het lint door en ren naar Thomas toe en sla mijn armen om hem heen waarna mijn lippen die van hem vinden. Hij leeft nog, ik ben hem niet kwijt, en we houden elkaar dan ook stevig vast.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ahw te lief
  Maar koert dit is geen slimme actie !!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Hihi, laat ik zeggen dat Koert even niet nadacht:$

   1 maand geleden
  • Luckey

   Dat doet die wel meerxD

   1 maand geleden
  • syllie1992

   Hahah, kloptxD

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen