dark blue dress • black heels • silver necklace with a P
Pandora voelde zichzelf licht op haar voeten. Het was een wonder dat ze nog niet was omgevallen op haar hoe hakken. De champagne was allang naar haar hoofd gestegen, maar als het aan haar lag kon er nog wel een schepje bovenop worden gedaan. De avond was nog jong. Ze vermaakte zich prima. En verrassend genoeg was Zaheer erg vermakelijk gezelschap.
“Wil je teruggaan? Waarom?” Vroeg ze verbaasd naar de Slytherin voor haar.
Ze zag hoe zijn ogen van haar naar de buitendeur gleden. Echter was het kwartje nog niet bij haar gevallen. Pandora was ervan uitgegaan dat de nette Zaheer terug wilde gaan naar het dinertje met hun ouders.
“Oh ja?” Kwam er op een geamuseerde toon uit zijn mond.
“Of ben je in de zomervakantie niet dezelfde persoon als op school?” Het was de alcohol de haar dat extra duwtje in de rug gaf om de uitdaging met de jongen verder op te zoeken. Haar lippen raakten bijna zijn oor aan. Zijn huid was zo dicht bij de hare.
“Dat ligt eraan. Wat heb je gehoord?” Vroeg Zaheer. Het kwam niet als een verrassing dat hij geïnteresseerd was in de verhalen die over hem rondgingen op school.
Pandora haalde giechelend haar schouders op. “Oh, je weet wel.” Zei ze nonchalant en ze maakte de afstand tussen hen weer groter. “Dat je je niet echt aan regels houdt.. de halve school al hebt gehad.. oh goede cijfers haalt.” somde ze ietwat achteloos op. “De Zaheer waar ik van heb gehoord zou niet braaf aan een tafel gaan zitten, toch?” Sloot ze af en verwachtingsvol wachtte ze zijn weerwoord af.

Na haar monoloog over de geruchten die over Zaheer rondgingen op Hogwarts, boog hij naar haar toe. Zijn lippen bracht hij richting haar oor. “Daar is maar één manier om achter te komen.” Zijn stem was zacht, maar juist daardoor gingen Pandora haar nekharen overeind staan. Ze wist dat ze een kant van de jongen zou ontdekken die gevaarlijk was. Oh, als Ash haar nu zou kunnen zien. Of Max.. dan zouden ze schreeuwen dat ze zijn aanbod moest afslaan. Ze zouden zeggen dat ze terug naar binnen moest gaan.
“Show me your world, Lovegood.” mompelde hij. Pandora voelde rillingen over heel haar lichaam.
Zaheer pakte haar hand vast. Pandora protesteerde niet.
“Dacht je trouwens nou echt dat ik terug naar die poppenkast wou?” Vroeg hij. “En for your info; dit is dus de deur naar buiten.”
Zaheer opende grinnikend de deur en nam Pandora mee naar buiten.

De buitenlucht was warm en broeierig. Ondanks dat ze het niet koud had, was Pandora zich plotseling erg bewust van haar kleding. Of eerder; haar gebrek aan kleding. Maar ze had een plan. Als Zaheer haar wereld wilde zien, dan kreeg hij die te zien.
Pandora sloot de deur en draaide zich naar Zaheer toe. “Ben jij altijd zo betweterig?” Vroeg ze hem. Maar ze hadden genoeg gepraat. Het was tijd voor actie. Zonder Zaheer iets te vragen of iets te zeggen liep ze naar de brandtrap toe en begon deze te beklimmen. Halverwege keek ze achterom naar de jongen die nog op de grond stond. “Kom je? Of durf je niet?” Riep ze naar hem.
Met een fles rode wijn in haar handen en de trui van Zaheer losjes over haar lichaam beklom ze de stalen trap richting het dak van hun huis.
Boven aangekomen liet Pandora zich op het platte gedeelte van het dak vallen. Ze zette de fles wijn naast zich neer en bracht haar armen achter haar hoofd. “Je bent sloom!” riep ze en heel even sloot ze haar ogen om te genieten van de warme buitenlucht en het gelukzalige gevoel dat de alcohol in haar aderen had veroorzaakt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen